« Bij ons krijgt U voorrang ! U ontmoet echte vakmannen met een luisterend oor om uw verlangens in te willigen en uw projecten te realiseren. Vakmannen die diensten voorstellen “alles inbegrepen”, een exclusiviteit bij Home Market. »
Ontdek onze "alles inbegrepen" diensten bij Home Market

Ontdek onze "specifieke" Home Market-diensten

 

DE DIENSTEN ALLES INBEGREPEN HOME MARKET
Bestek aan huis
Of U nu vloerbekleding of behang wil plaatsen, gordijnen wil doen maken, een raadgever van Home Market kan bij U thuis komen om U een bestek op te maken voor uw decoratie-werken. Ook in de winkel kan een bestek opgemaakt worden, maar breng dan wel uw maten mee.
Thuis uitproberen
Vraag aan de verkoper dat hij bij U thuis het tapijt van uw dromen komt voorstellen, zo bent U zeker dat alles in uw interieur harmonieus op elkaar is afgestemd.
Op proef 48 uur
Kiezen in de winkel, tussen meer dan duizend verschillende tapijten is niet gemakkelijk. Daarom bestaat bij Home Market een dienst “ op proef 48 uur” : U neemt het tapijt dat uw wenst te kopen mee naar huis en U hebt 48 uur om te beslissen.
Stalen lenen

Wij lenen stalen van vloerbekleding, stoffen of behang Home Market leent stalen om de beste keuze te maken.
Bij Home Market wordt alles op elkaar afgestemd : behang, verf, raam en vloerbekleding.

Overnaad en afboording op maat

Home Market kan in zijn atelier uw vasttapijt afboorden.
Ook vloerbekleding in natuurvezels kan afgeboord worden met een boord naar keuze

De levering
Home Market levert overal in België. U koopt bijvoorbeeld in Oostende en U vraagt uw bestelling in Eupen te leveren of te plaatsen.
Betalingsfaciliteiten
Mogelijkheid tot betaling*
(*voorwaarden in de winkel)
Informatie over de kwaliteit HOME MARKET
In onze winkels vindt een duidelijke uitleg omtrent de aanwending van de producten, voorbeeld : rangschikking van de vloerbekleding volgens de weerstand en de slijtbestendigheid
- * : plaatsen met weinig doorgang (slaapkamer)
- ** : plaatsen met matige doorgang (slaapkamer, badkamer)
- *** : plaatsen met veel doorgang (inkom, gang, living, studio)
- **** : Plaatsen met drukke doorgang (inkom, gang, trap)
Prijs geplaatst, prijs meegenomen : de keuze van « de correcte prijzen” bij HOME MARKET
Bij Home Market kunt u kiezen: u kunt uw vloerbekleding (parket, laminaat en vast tapijt) laten leveren en plaatsen of u kunt uw vloerbekleding zelf meenemen.
Daarom vindt u bij Home Market een dubbele prijsvermelding: ‘geplaatst’ en ‘meegenomen’. U kunt dan vergelijken en kiezen wat voor u de meest voordelige formule is: optimale service of maximale besparing.
DE SPECIFIEKE DIENSTEN DIE HOME MARKET U BIEDT
Plaatsing met 5 jaar waarborg
U wenst vasttapijt, parket of laminaat te plaatsen, neem dan vlug contact op met de dichtsbijgelegen Home Market. Voor een aangepaste plaatsing van vloerbekleding staan onze technici steeds klaar om de garantie en duurzaamheid van het product te verzekeren; daarom geeft Home Market 5 jaar garantie op de professionele plaatsing (1). U zal genoeg hebben van uw vloer lang vooraleer deze zal versleten zijn.

(1) zie voorwaarden in de winkels
Gratis confectie *
Bij Home Market stellen wij U meer dan 1000 stoffen om uw stoffen en gordijnen te maken.

Alles is eenvoudig, alles is gemakkelijk. Home Market heeft een exclusief programma ontworpen voor de gratis confectie* op maat. U kiest uw stof, wij confectioneren in een korte tijd, niet enkel gordijnen, ook bedspreien, tafeldoeken, plaids, kussens enz.

Alle stijlen, alle tendensen van de meest klassieke tot de meest hedendaagse, de eenvoudigste tot de meest luxueuze, alles is uitgestald en is wel te verstaan te verkrijgen aan de prijs van de n° 1 : zonder concurrentie !

* voorwaarden in de winkel
Decoratie artikelen

In onze afdelingen vindt U alle decoratie artikelen om uw gordijnen op te hangen. Elk interieur is uniek en daarom is ons uitgebreid gamma ook uniek. Verschillende roeden in koper, hout of smeedijzer, ringen enz…

Vasttapijt
Tapijt & Artisanale Tapijten
Parket en Laminaat
Vinyl vloer
Stoffen en Voile
Behangpapier
Neem contact met ons
Kom ons vervoegen
Allerhande vlekken verwijderen ?