Ontelbare kleuren, aangepast materiaal, voorbereidende en eindproducten, kwaliteitsverf, raad en dienst ….. dit alles vindt U bij Home Market.


Als officiële Trimetal verdeler biedt Home Market U het volledige gamma Trimetal professionele producten aan : muur, hout, blinkend, mat, lak, vernis….. Bij Home Market vindt U ook een kleurenmengmachine. Binnen de 3 minuten maken wij het kleur dat U kiest.
Alle kwaliteiten in alle kleuren.

Onze decoratie verantwoordelijke verstrekt U alle inlichtingen over de producten en werkt met U de kleuren uit van uw smaak !
Klik op de beelden van deze voorbeelden om meer productdetails te ontdekken
Beige Blauw Bordeaux
Geel Lila Groen
De voordelen van verf :
  • Gemakkelijk en vlug aan te brengen
  • Geen speciaal materiaal nodig
  • Esthetisch : Oneindig aantal kleuren.
  • Schept een subtiele harmonie
  • Gemakkelijk in onderhoud : afwasbare verf.
  • Lange levensduur : Kleuren behouden hun kleurechtheid.
Het gereedschap :

De producten ter voorbereiding, de eindproducten en het professioneel gereedschap zijn ook verkrijgbaar in alle Home Market winkels.

Kleurschakeringen :

De harmonie :

Daar wij over een zeer uitgebreid kleurgamma beschikken is het niet gemakkelijk de “juiste” kleurcombinaties samen te stellen.

Enkele zuiver wetenschappelijke regels kunnen echter bijdragen tot een subjectieve benadering : de wet van harmonie en tegenstrijdigheid. Kleuren die zich harmonieus combineren zijn : rood, oranje en geel. Groen, blauw en paars maken een aangename combinatie en verzekeren evenwicht en rust in uw interieur.

Afgeleide tinten – zoals de pasteltinten- combineren zich ook gemakkelijk alsook hevige en levendige kleuren. Harmonie in kleuren is een teken van verfijning. Het gebruik van complementaire kleuren is meer gedurfd. In de binnenhuisdecoratie verwekken deze combinaties een zekere spanning en stralen geen rustig effect uit !

Licht en donker :

Donkere tonen geven reliëf aan vlakke panelen en kunnen ook het accent leggen op verschillende delen van een plaats. Er dient echter rekening gehouden te worden dat donkere kleuren de plaats kleiner doen schijnen.

Lichte kleuren doen de plaats groter schijnen omdat ze meer licht weerkaatsen dan donkere kleuren. Licht groen straalt kalmte uit, blauw geeft oneindige ruimte !

Wilt U dat een plaats groter oogt, kies dan lichte kleuren.
Wilt U dat een plaats kleiner oogt kies dan voor een wit plafond en sombere kleuren voor de muren.

Ontdek de formule verf Home Market.
Vasttapijt
Tapijt & Artisanale Tapijt
Parket en Laminaat
Vinyl vloer
Stoffen en Voile
Verf
Jaloeziën
Toebehoren
Behangpapier