Behangpapier… is terug van weggeweest !
Behangpapier ouderwets? Helemaal niet! Enkele jaren geleden was het inderdaad eerder “oubollig” maar tegenwoordig worden de meest prachtige patronen ontworpen in de meest uitéénlopende kleuren!

In elk interieur is er wel een ruimte of een muur waar u iets bijzonders van wilt maken, behang is daarvoor perfect geschikt. Voor elke stijl, of het nu klassiek of heel modern is, is er een passend behang te vinden.

In een comfortabele omgeving, rustig en bij daglicht stelt Home Market u een breed gamma catalogi van de grootste merken voor (Rasch, Texdecor, D’Haens, Dekens, Casadeco, …). Op elkaar afgestemde voorbeelden, uitgewerkt in de winkel, geven u steeds nieuwe ideeën en laten u ook toe om de vloerbekleding erbij te combineren.

Er is een behangpapier te vinden voor alle smaken, voor alle muren en voor…alle handen, zowel ervaren knutsel- als beginnerhanden! Als u op zoek bent naar een makkelijk systeem, kies dan voor vliesbehang, een uiterst eenvoudig te plaatsen materiaal. Geen behangtafel meer nodig : breng de lijm onmiddellijk op de muur aan met een rol of een borstel : 1, 2, 3, en klaar !

Op zoek naar exclusieve posters en stickers?
Houdt u van buitengewone muren of wenst u gewoon uw kamer te vergroten? Van klassiek tot uiterst modern, ontdek onze rijke postercollectie.

Anekdotisch, decoratief, met spiegeleffect of als sfeerschepper, de sticker kan op alle muren, op alle meubels en in alle ruimten worden geplaatst. Een snel uitgevoerde decoratie!
Ontdek onze selectie behangpapier, keuze uit meer dan 5000 referenties
Nounours Tendens Decocolors
Beat Trendy Sticker FIDJI Mondino
Alphabet Tradition Dalhia
Kloster Kouvola-sfeer Urban Spirit
HET VOORDEEL VAN BEHANGPAPIER
Vliesbehang bij Home Market :
Vliesbehang (of non woven) is een eersterangsproduct geworden in de afdeling behangpapier. Voortaan is behangen of behang verwijderen en onderhouden kinderspel.
  • Vliesbehang kan gemakkelijk droog verwijderd worden.
  • Vliesbehang verdoezelt oneffenheden.
  • Vliesbehang is schokbestendig.
Hoeveel rollen ?
Ontdek de formule Behangpapier Home Market
Vasttapijt
Tapijt & Artisanale Tapijt
Parket en Laminaat
Vinyl vloer
Stoffen en Voile
Verf
Jaloeziën
Toebehoren
Behangpapier
Ontdek onze diensten behangpapier.