DISCLAIMER

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

De vennootschap Home Market/Devresse SA tracht precieze en up-to-date informatie te verschaffen op de website die toegankelijk is via www.home-market.be.

De verspreide informatie houdt echter geen contractuele verplichting in en vormen noch een garantie noch een verbintenis namens Home Market ten opzichte van de producten, diensten of dienstverlening aangeboden op deze website.

De vennootschap Home Market/Devresse SA kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie of het gebruik van informatie door de internetbezoekers.

De vennootschap Home Market/Devresse SA is ook niet verantwoordelijk voor onderbrekingen van de website, voor het verschijnen van bugs of virussen, noch voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade veroorzaakt door de toegang tot de informatie op de website.

De foto's en/of vermeldingen van de Home Market-producten voorgesteld op de website vormen geen contractuele verbintenis.

Reproductie verboden op straf van vervolging.

COMMERCIELE AANBIEDINGEN

Alle prijzen vermeld op de website www.home-market.be zijn inclusief BTW (Alle taksen inbegrepen). De prijzen zijn indicatief en kunnen steeds worden aangepast door Home Market. De bestellingen worden onmiddellijk in de winkel uitgevoerd.

Contactez-nous
Rejoignez-nous